30 Mart 2012 Cuma

Horrible Bosses / Patrondan Kurtulma Sanatı

Horrible Bosses - Patrondan Kurtulma Sanatı

Komedi, Suç
Yönetmen: Seth Gordon
2011 yapımlı filmimizi çok eğlenerek izleyeceğinizi garanti edebilirim. Hele ki patronunuzdan nefret ediyorsanız! :) Ben bayıla bayıla izlemiştim.

Filmin konusuna gelirsek; 3 arkadaşımız var hepsi de birbirinden dertli



Yönetici adayımız Nick (Jason Bateman) hak ettiği terfiyi alabilmek için insan üstü bir şekilde çalışmakta ve psikopat, dengesiz, öldürülesi müdürü Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Ama her çok çalışan gibi o da bunun asla gerçekleşmeyeceğini bilmektedir. Tabi ki bu bir film tabi ki abartmışlardır diyebilirsiniz ama Dave'i izlediğinizde bence "evet böyleleri var, lanet olsun!" diyeceğinize eminim.




Diş hekimi asistanı Dale'in (Charlie Day) ise sorunu biraz farklı. Bir çok erkeğin böyle sorun dostlar başına diyeceğine de eminim ama bizim Dale çok namuslu çıktı! Yanında çalıştığı Diş Hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) asılmaları karşısında kendisini korumak için ne yapacağını bilemez halde. Bakınız aşağıdaki fotoğraf ;)



Ve muhasebecimiz Kurt Buckman (Jason Sudeikis). Aslında aralarında en şanslı olan oydu. Mutlu mesut çalışıp gidiyordu ta ki (Genelde bizde de şirketlerin makus talihi!) beceriksiz, sahtekar, iş bilmez patron oğlu Bobby Pellit (Colin Farrell) başa geçene kadar. Ve Bobby tabi ki geldiği gibi tüm şirketi yıkıp geçecektir, bu her zaman böyle olur.
Colincim biz seni seksi diye bilirdik!!

IMDB Puanı: 7.0

Kesinlikle izlenip, eğlenilecek bir film.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder